פשטידת ברוקולי
3 מנות חומרים: 1 שקית סנפרוסט ברוקולי 3 בצלים חתוכים לפרוסות דקות 1 כפית שמן זית 150 גרם גבינה בולגרית מגורדת + 50 גרם לפזר מעל גבעולי בצל ירוק קצוצים פטרוזיליה קצוצה 3 ביצים חצי כוס קמח 1 כף פירורי לחם מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1 שן שום 1 כפית אבקת מרק בצל (לא חובה) אופן ההכנה: מאדים את הברוקולי בסיר עם מים ומעט מלח, מביאים לרתיחה ומאדים מספר דקות. מסננים מהנוזלים ומצננים מעט. מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב מעט. מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים לתבנית משומנת בתרסיס שמן. מפזרים 50 גרם גבינה בולגרית מעל התערובת. אופים בחום בינוני גבוה כשעה עד שהפשטידה מזהיבה.
מנה = תחליף לארוחת הערב