רבע לארוחת צהריים בתוספת סלט ירקות גדול
חמישית לארוחת ערב בתוספת סלט ירקות גדול

 

חומרים:

  • 3 בצלים
  • 3 קופסאות גבינה לבנה 1/2%
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח 
  • 2 כפות שמן
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • פורסים את הבצלים לפרוסות ומזהיבים בשמן.
  • מערבבים את כל החומרים, משטחים בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
  • אופים בתנור בחום בינוני/גבוה עד לקבלת גוון חום ועד לאידוי הנוזלים, בערך חמישים דקות