חופשי ובשפיות

חומרים:

  • 5 קישואים חתוכים לקוביות

  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות

  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות

  • 10 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות

  • עלי סלרי קצוצים

  • חבילת שמיר קצוצה

  • חבילת פטרוזיליה קצוצה

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 1 כף  אבקת מרק עוף

  • 1 כף  אבקת מרק בצל

  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

  • 2 ליטר מים רותחים

אופן ההכנה:

  • לטגן במים* את הבצל הלבן הקצוץ.

  • להוסיף את יתרת הירקות ולאדות.

  • להוסיף את המים הרותחים  והתבלינים.

  • לבשל כשעה.