תבשיל של ארטישוק ושומר

חופשי ובשפיות חומרים:: שקית ארטישוקים קפואים 5 שומר 2 בצלים לימון סחוט טרי לפי הטעם כורכום, מלח, מעט פלפל שחור אופן הכנה: מטגנים את הבצלים במים. מניחים את הארטישוקים הקפואים בקערה ושופכים מעל מים חמים על מנת להפשיר. מסננים, חותכים גס ומעבירים לסיר עם הבצל שמתבשל. חותכים את השומר גס ומוסיפים לסיר. שופכים מעט מים רק בתחתית. מתבלים במלח, כורכום ומעט פלפל שחור. ממשיכים לבשל עד ריכוך. מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון בכמות נדיבה. מערבבים.