חופשי ובשפיות

חומרים:

  • ראש כרובית גדול

  • ½ בצל סגול קצוץ

  • 3 בצל ירוק קצוץ

  • 1 גזר, חתוך לרצועות

  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

  • 10 פטריות חתוכות דק

  • ½ כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה כוסברה, בזיליקום)

  • תרסיס שמן זית

  • מלח ופלפל

אופן הכנה: 

  • שוטפים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים.

  • שמים את הכרובית במעבד המזון וקוצצים עד שמתקבלים פתיתי כרובית קטנים.

  • מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים אותה בתרסיס שמן זית.

  • מוסיפים למחבת את הפלפלים, הגזר, הבצל הירוק, הבצל הסגול והפטריות הקצוצות.

  • מקפיצים כדקה ומוסיפים את הכרובית.

  • ממשיכים להקפיץ בערך 8 דקות עד שהכרובית מתרככת.

  • מוסיפים את עשבי התיבול, המלח והפלפל ומערבבים.