סלט חם של פתיתי כרובית וירקות

חופשי ובשפיות חומרים: ראש כרובית גדול ½ בצל סגול קצוץ 3 בצל ירוק קצוץ 1 גזר, חתוך לרצועות 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 10 פטריות חתוכות דק ½ כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה כוסברה, בזיליקום) תרסיס שמן זית מלח ופלפל אופן הכנה: שוטפים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים. שמים את הכרובית במעבד המזון וקוצצים עד שמתקבלים פתיתי כרובית קטנים. מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים אותה בתרסיס שמן זית. מוסיפים למחבת את הפלפלים, הגזר, הבצל הירוק, הבצל הסגול והפטריות הקצוצות. מקפיצים כדקה ומוסיפים את הכרובית. ממשיכים להקפיץ בערך 8 דקות עד שהכרובית מתרככת. מוסיפים את עשבי התיבול, המלח והפלפל ומערבבים.