ספל כתוספת לארוחה

חומרים:

  • כרובית, חתוכה לפרחים

  • ברוקולי, חתוך לפרחים 

לרוטב:

  • כף שמן זית

  • עלי בזיליקום, קצוצים

  • עלי פטרוזיליה, קצוצים

  • 2 כפות חרדל דיז'ון

  • 2 שיני שום, כתושות

  • חצי כוס חומץ בלסמי

  • כפית מלח גס

  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד ואז מערבבים את הרוטב עם הכרובית והברוקולי.

  • מניחים על התבנית ואופים כ 20 דקות עד להזהבה.