4 מנות

מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית

 

חומרים:

  • 4 פילטים טריים של דג מוסר, במשקל  200 ג' כל אחד

  • מלח פלפל שחור

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כוס יין לבן יבש

  • 5 שיני שום, קלופות וקצוצות

  • 1 כף טימין קצוץ

  • 1 כף טרגון קצוץ

  • 1 לימון בשל,  חתוך לאורכו ל־8 פלחים עם הקליפה

 

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור לחום גבוה.

  • משמנים בתרסיס שמן תבנית מלבנית.

  •  מניחים את הדגים, זורים מלח ופלפל על נתחי הדגים משני הצדדים.

  • שמים בקערה את שמן הזית, היין הלבן, השום, הטימין, הטרגון, מלח ופלפל ומערבבים היטב לרוטב אחיד.

  • יוצקים את הרוטב על הדגים. מניחים את פלחי הלימון ביניהם. מכניסים לתנור וצולים במשך
     10-12 דקות.