פילה דג ברוטב יין ותבלינים

4 מנות מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 4 פילטים טריים של דג מוסר, במשקל 200 ג' כל אחד מלח פלפל שחור 2 כפות שמן זית 1 כוס יין לבן יבש 5 שיני שום, קלופות וקצוצות 1 כף טימין קצוץ 1 כף טרגון קצוץ 1 לימון בשל, חתוך לאורכו ל־8 פלחים עם הקליפה אופן ההכנה: מחממים את התנור לחום גבוה. משמנים בתרסיס שמן תבנית מלבנית. מניחים את הדגים, זורים מלח ופלפל על נתחי הדגים משני הצדדים. שמים בקערה את שמן הזית, היין הלבן, השום, הטימין, הטרגון, מלח ופלפל ומערבבים היטב לרוטב אחיד. יוצקים את הרוטב על הדגים. מניחים את פלחי הלימון ביניהם. מכניסים לתנור וצולים במשך
10-12 דקות.