מתכוני סורבה קיציים ומצננים

הוראות הכנה כלליות לכל מתכוני הסורבה להכנת מתכוני הסורבה יש לכתוש בבלנדר את רכיבי המתכון עד לקבלת מרקם של סורבה. לטחינה קלה, מומלץ לחתוך מראש את הפירות לחלקים קטנים בגודל אחיד לפני הכנסתם למקפיא. במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים קרים לכתישה נוחה יותר בבלנדר. סורבה תותים ופטל - 2 מנות מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום) חומרים: 125 גרם פטל קפוא 12 תותים קפואים כף דבש 1/2 כוס מים סורבה מלון, אגס וליצ׳י - 3 מנות חומרים: 3 כוסות קוביות מלון בשל 1 כוס ליצי מגולען וקפוא 1 כוס קוביות אגס קפוא 3 עלי נענע קצוצים גס סורבה נקטרינה ופסיפלורה - 3 מנות 4 כוסות קוביות נקטרינה בשלה 1 כוס פסיפלורה קפואה 1 כוס מים קרים סורבה בננה ופטל - 3 מנות 2 בננות קפואות 250 גרם פטל קפוא כף דבש/ מייפל טבעי סורבה בננה ושוקולד צ'יפ - 4 מנות 3 בננות קפואות 2 כפות שוקולד צ'יפ (להוסיף לאחר טחינת הבננות)
מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום)
מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום)
מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום)
מנה = תחליף למנת פחמימה (מוגבל לפעם ביום)