מאפינס גבינה וקוקוס

16 מנות חומרים: 500 גרם גבינה לבנה כנען או טוב טעם 250 גרם גבינה לבנה 3% 1/2 כוס (100 גרם) סוכר + 3 כפות סוכר לתערובת החלמונים 5 ביצים, מופרדות 3 כפות קורנפלור 1 כפית קליפת לימון מגוררת 1 כפית תמצית וניל 3/4 כוס פתיתי קוקוס אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים וחצי כוס הסוכר לקצף יציב. מערבבים בקערה את הגבינות, החלמונים, 3 כפות סוכר, קורנפלור, תמצית וניל, לימון מגורר, פתיתי קוקוס ותמצית הוניל. מקפלים לאט ובעדינות את קצף החלבונים אל תערובת הגבינות. משמנים תבנית שקעים ומחלקים את התערובת בשקעים. אופים כחצי שעה בתנור שחומם לחום בינוני.