16 מנות

 

חומרים:

  • 500 גרם גבינה לבנה כנען או טוב טעם

  • 250 גרם גבינה לבנה 3%

  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר + 3 כפות סוכר לתערובת החלמונים

  • 5 ביצים, מופרדות

  • 3 כפות קורנפלור

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 3/4 כוס פתיתי קוקוס

 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים וחצי כוס הסוכר לקצף יציב.

  • מערבבים בקערה את הגבינות, החלמונים, 3 כפות סוכר, קורנפלור, תמצית וניל, לימון מגורר, פתיתי קוקוס ותמצית הוניל.

  • מקפלים לאט ובעדינות את קצף החלבונים אל תערובת הגבינות.

  • משמנים תבנית שקעים ומחלקים את התערובת בשקעים.

  • אופים כחצי שעה בתנור שחומם לחום בינוני.