עוגת שוקולד וקוקוס

12 מנות חומרים: 5 ביצים מופרדות ½ כוס סוכר כוס קוקוס 50 גרם שוקולד מריר מגורר גס 3 כפות קמח תופח לפסח או קמח מצה לעוגות אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. טורפים את החלמונים ומקפלים בעדינות אל הקצף. מפזרים את הקמח על הקצף, כף אחר כף, ומבליעים בתנועות קיפול. מוסיפים את הקוקוס, כף אחר כף, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה. חוזרים על אותה פעולה עם השוקולד המגורר. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בחום 170 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.