12 מנות

 

חומרים:

  • 5 ביצים מופרדות

  • ½  כוס סוכר

  • כוס קוקוס

  • 50 גרם שוקולד מריר מגורר גס

  • 3 כפות קמח תופח לפסח או קמח מצה לעוגות

 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

  • טורפים את החלמונים ומקפלים בעדינות אל הקצף.

  • מפזרים את הקמח על הקצף, כף אחר כף, ומבליעים בתנועות קיפול.

  • מוסיפים את הקוקוס, כף אחר כף, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.

  • חוזרים על אותה פעולה עם השוקולד המגורר.

  • יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בחום 170 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.