פרגית ממולאת בכל טוב

8 מנות מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 8 יחידות נתחי פרגית,נללא עצמות, עור ושומן שליש כוס תערובת של אגוזי קשיו ופיסטוקים חצי כוס תערובת של תאנים ומשמשים מיובשים חצי כפית כמון טחון חצי כוס פטרוזיליה קצוצה להגשה: כוסברה ובצל ירוק, קצוצים למרינדה: כף רוטב סויה מיץ מחצי לימון 150 מ"ל קרם קוקוס כף רוטב צ'ילי מתוק אופן ההכנה: מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון את האגוזים, הפירות היבשים, הכמון והפטרוזיליה וטוחנים בפולסים למחית גסה ואחידה. מערבבים היטב בקערה את חומרי המרינדה, מכניסים את הפרגיות ומשרים שעה במקרר. מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וממלאים כל אחת בכף מהמילוי. מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם. מחממים תנור ל -180 מעלות. מסדרים את הפרגיות בצפיפות בתבנית, יוצקים עליהן את מה שנשאר מהמרינדה ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את נייר הכסף, מגבירים את החום ל-5 דקות נוספות. הופכים את הפרגיות וצולים 5 דקות נוספות. מדי פעם משקים את הפרגיות ברוטב שבתבנית. מפזרים מעט כוסברה ובצל ירוק קצוץ ומגישים.