תפוחים אפויים ממולאים בצימוקים, דבש וקוקוס

6 מנות מנה = תחליף לעוגה חומרים: 6 תפוחים 100 גרם צימוקים ללא חרצנים 2 כפיות פתיתי קוקוס 6 כפות מיץ לימון 3 כפיות דבש חצי כפית קינמון טחון חצי כוס מים אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני. מרוקנים את הליבה מן התפוחים , קולפים פס סביב כל תפוח (כדי שלא יתבקע באפייה). מערבבים בקערה את כל חומרי המלית וממלאים כל תפוח בשישית מן המלית . יוצקים את חצי כוס המים לתבנית חסינת חום ומניחים בה את התפוחים הממולאים . מכסים ברדיד אלומניום ואופים עד שהתפוחים יתרככו כ- 35 דקות .