6 מנות 

מנה = תחליף לעוגה

 

חומרים:

  • 6 תפוחים

  • 100 גרם צימוקים ללא חרצנים

  • 2 כפיות פתיתי קוקוס

  • 6 כפות מיץ לימון

  • 3 כפיות דבש

  • חצי כפית קינמון טחון

  • חצי כוס מים

 

​​אופן ההכנה: 

  • מחממים תנור לחום בינוני.

  • מרוקנים את הליבה מן התפוחים , קולפים פס סביב כל תפוח (כדי שלא יתבקע באפייה).

  • מערבבים בקערה את כל חומרי המלית וממלאים כל תפוח בשישית מן המלית .

  • יוצקים את  חצי כוס המים לתבנית חסינת חום ומניחים בה את התפוחים הממולאים .

  • מכסים ברדיד אלומניום ואופים עד שהתפוחים יתרככו כ- 35 דקות .