סלמון מושרה בסויה דבש וברנדי

6 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 6 נתחי סלמון במשקל 150 גרם כל אחד כף שמן קנולה 1/4 כוס רוטב סויה 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כוס ברנדי (או וויסקי) 2 כפות דבש לייט 1 כף אבקת שום אופן ההכנה: מערבבים יחד את הברנדי/ הוויסקי, עם רוטב סויה, שמן, אבקת שום, פלפל שחור ודבש לקבלת מרינדה (משרה). משרים את הסלמון במרינדה משך שעתיים במקרר. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על חום בינוני ומטגנים את נתחי הסלמון כ- 3 דקות מכל צד.