6 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית 

 

חומרים:

 

  • 6 נתחי סלמון במשקל 150 גרם כל אחד

  • כף שמן קנולה

  • 1/4 כוס רוטב סויה

  • 1/2 כפית פלפל שחור

  • 1/2 כוס ברנדי (או וויסקי)

  • 2 כפות דבש לייט

  • 1 כף אבקת שום

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מערבבים יחד את הברנדי/ הוויסקי, עם רוטב סויה, שמן, אבקת שום, פלפל שחור ודבש לקבלת מרינדה (משרה).

  • משרים את הסלמון במרינדה משך שעתיים במקרר.

  • מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על חום בינוני ומטגנים את נתחי הסלמון כ- 3 דקות מכל צד.