כף הגשה כתוספת למנה העיקרית

חומרים:

  • 250 גרם עלי בייבי תרד שטופים ויבשים

  • 1 חבילת נבטוטים/ נבטים סינים

  • כוס ענבים ללא גרעינים, חצויים

  • חצי בצל סגול, פרוס דק

  • כוס עגבניות שרי, חצויות

  • שליש כוס אגוזי פקאן, קצוצים 

לרוטב: 

  • 1 כף חומץ בלסמי איכותי

  • כף שמן זית

  • שן שום כתושה

  • חצי כף דבש

  • חצי כפית שטוחה מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  • מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט חוץ מהפקאנים. 

  • מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב כדקה. 

  • שופכים את  הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים את הפקאנים ומגישים.