סלט חגיגי של עלי בייבי, ענבים ואגוזי פקאן

כף הגשה כתוספת למנה העיקרית חומרים: 250 גרם עלי בייבי תרד שטופים ויבשים 1 חבילת נבטוטים/ נבטים סינים כוס ענבים ללא גרעינים, חצויים חצי בצל סגול, פרוס דק כוס עגבניות שרי, חצויות שליש כוס אגוזי פקאן, קצוצים לרוטב: 1 כף חומץ בלסמי איכותי כף שמן זית שן שום כתושה חצי כף דבש חצי כפית שטוחה מלח קורט פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט חוץ מהפקאנים. מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב כדקה. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים את הפקאנים ומגישים.