2 שוקי עוף = מנה

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית 

 

חומרים:

  • 10 שוקי עוף

  • כף שמן זית

  • 1/2 כוס דבש לייט

  • 1/4 כוס חרדל

  • כפית מלח

  • כפית אבקת קארי

  • כף שומשום קלוי ​

 

אופן ההכנה:

 

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  • מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה מסדרים את שוקי העוף בשכבה אחת.

  • מרינדה -  מערבבים כף שמן, עם 1/2 כוס דבש, 1/4 כוס חרדל, כפית מלח וכפית קארי ומערבבים יחד. שופכים את הרוטב על השוקיים ומצפים אותן היטב.

  • אופים כ-30 דקות.

  • אחרי 30 דקות, מסירים את נייר הכסף, ומורחים את העוף עם המיצים שניקוו בתבנית.

  • מחזירים את התבנית לתנור לעוד 15 דקות, ואז מוציאים אותה ומורחים עוד מהנוזלים על העוף.

  • חוזרים על הפעולה כל 15 דקות, עד שהעוף מוכן.

  • מפזרים את השומשום הקלוי על שוקי העוף.