שוקי עוף במרינדת חרדל ודבש

2 שוקי עוף = מנה מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 10 שוקי עוף כף שמן זית 1/2 כוס דבש לייט 1/4 כוס חרדל כפית מלח כפית אבקת קארי כף שומשום קלוי אופן ההכנה: מחממים תנור ל- 180 מעלות. מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה מסדרים את שוקי העוף בשכבה אחת. מרינדה - מערבבים כף שמן, עם 1/2 כוס דבש, 1/4 כוס חרדל, כפית מלח וכפית קארי ומערבבים יחד. שופכים את הרוטב על השוקיים ומצפים אותן היטב. אופים כ-30 דקות. אחרי 30 דקות, מסירים את נייר הכסף, ומורחים את העוף עם המיצים שניקוו בתבנית. מחזירים את התבנית לתנור לעוד 15 דקות, ואז מוציאים אותה ומורחים עוד מהנוזלים על העוף. חוזרים על הפעולה כל 15 דקות, עד שהעוף מוכן. מפזרים את השומשום הקלוי על שוקי העוף.