מרק כרישה קישוא ותרד
מרק חופשי חומרים: 2 כרישות חתוכות גס 1 בצל קצוץ 6 קישואים חתוכים 2 זוקיני חתוכים מים כוס אחת גדולה של עלי תרד 2 גבעולים של נענע מלח, פלפל צ׳ילי גרוס (לא חובה) כף אבקת מרק אופן ההכנה: מטגנים במים* את הבצל והכרישות. מוסיפים את הקישואים והזוקיני. מוסיפים מים לכיסוי הירקות ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים עלי תרד ונענע. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. ניתן להוסיף קצת צ'ילי גרוס. לאחר שכל הירקות רכים, מרסקים.