סלט שורשים

חופשי ובשפיות חומרים: 3-2 קולרבי קלופים, פרוסים וחתוכים למלבנים דקים 2 גזרים קלופים, פרוסים וחתוכים לגפרורים דקים רצועות כרוב סגול 10 צנוניות פרוסות (או צנון פרוס וחתוך למלבנים דקים) 1-1/2 צ'ילי ירוק קצוץ לרוטב: 1/4 כוס חומץ הדרים מיץ מחצי לימון 1/2 לימון פרוס וקצוץ כפית סוכר מלח אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הסלט בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומאזנים תיבול. משהים את הסלט 10 דקות לספיגת טעמים.