7 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים:

  • 1 ק"ג חזה הודו נקבה

  • 1 כף סוכר חום

  • 1 כף מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור

  • כף שום כתוש

​למרינדה:

  • כף חרדל דיז'ון

  • כף דבש

  • 4 כפות שמן זית

  • כף פפריקה

  • ניתן להוסיף צ'ילי גרוס, פפריקה חריפה ועוד

אופן ההכנה:

  • מערבבים סוכר, מלח ושום בקערה קטנה ומורחים על הנתח.

  • מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר ל- 12- 24 שעות.

הכנת המרינדה:

  • מערבבים את כל החומרים, מורחים היטב על הנתח שבינתיים הגיר נוזלים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה.

  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-45 דקות.

  • מוציאים ומצננים מעט לפני שחותכים לפרוסות. שומרים במקרר. ניתן להקפיא.