2 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים: 

  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

  • 2 בצלים, פרוסים לפרוסות דקות.

  • כפית כמון טחון

  • כפית כורכום

  • רבע כפית שטוחה מלח

  • קורט פלפל לבן 

 

אופן ההכנה:

  • מניחים בקערה את רצועות חזה העוף ומרססים אותם בתרסיס שמן.

  • מתבלים את רצועות העוף בכמון, כורכום, מלח ופלפל לבן. מערבבים היטב.

  • מטגנים במחבת את הבצלים במים עד להשחמה.

  • מוסיפים לבצלים הזהובים את רצועות חזה העוף המתובלות ומקפיצים אותן תוך שמוסיפים בהדרגה 2 כפות של מים עד שהן מוכנות.