דג אפוי בירקות

3 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 3 מנות דג פילה של מושט/בס/ דניס, כל מנה במשקל 200 גרם 4 פלפלים חתוכים לרצועות 2 גזרים חתוכים 2 גבעולי סלרי שורש פטרוזיליה קצוץ שורש סלרי קצוץ 2 עגבניות קצוצות 2 שיני שום שורש קולורבי חתוך דק מלח, פלפל שחור מיץ לימון מחצי לימון פטרוזיליה קצוצה- חופן שלם אופן ההכנה: מניחים בתבנית על נייר אפייה את הנתחים של הסלמון. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומורחים את הדג. מניחים פלחים של לימון בין נתחי הדג ומסביב לו. אופים כ – 25-20 דקות