6 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים:

  • 4 פלפלים אדומים בינוניים

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 1 כף שמן זית

  • 1 כפית סוכר חום

  • 1 כף תימין קצוץ דק

  • 2 כפות מים

  • ½ כפית מלח

  • 2 כפות חומץ יין אדום

חומרים לעוף: 

  • 6 יחידות כרע עוף

  • כף שמן זית

  • 1 כפית גדושה פפריקה

  • 1 כפית אריסה

  • ½ כפית אבקת שום

  • 1 כפית מלח

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לחום גבוה.

  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוף חוץ מהכרעיים. מוסיפים את כרעי העוף ומעסים אותם בתערובת עד שמכוסים היטב .מניחים בשכבה אחת בתבנית וצולים בתנור 25 דקות.

  • חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי בינוני. מניחים בקערה יחד עם שאר המרכיבים.

  • מוציאים את תבנית העוף מהתנור (לא מכבים) מסדרים את הפלפלים מסביב לכרעיים ומחזירים לתנור.

  • צולים עוד 25 דק' או עד שהעוף מוכן והפלפלים רכים ושחומים.