2 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים: 

  • אריזת ואקום טופו (300 גרם)  

  • חבילות פטריות, חתוכות לרצועות דקות        

  • 5 יחידות בצל ירוק חתוך גס         

  • כף שמן זית         

  • חצי כפית כורכום         

  • רבע כפית מלח         

  • קורט פלפל לבן           

  • רבע כפית פפריקה מתוקה

 

אופן ההכנה: 

  • מסננים את מי הטופו וחותכים לקוביות קטנות.

  • במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הפטריות ומערבבים.

  • לאחר כ- 3 דקות (או עד שהפטריות מצטמצמות מעט) מוסיפים את הבצל הירוק, לאחר כ- 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות הטופו, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן והפפריקה המתוקה.

  • מערבבים עד הטמעת התבלינים בטופו ועד ריכוך המרכיבים.