עוגיות טחינה מלאות בריאות
40 עוגיות חומרים: כוס טחינה גולמית (150 גרם) חצי כוס סילאן רבע כוס סוכר כוס קמח חיטה מלא 60 גרם שיבולת שועל 7 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות קטנות 6 כפות מים אופן ההכנה: מקציפים בקערה את הטחינה עם הסוכר והסילאן עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את המים וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים קמח, משמשים ושיבולת שועל. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מרטיבים 2 כפיות,לוקחים מעט מן העיסה בכפית אחת ובעזרת הכפית השנייה מעבירים לנייר האפיה ומשטחים. יוצרים עוגיות קטנות. העוגיות מתפשטות באפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 10-12 דקות עד שהעוגיות זהובות בשוליים ורכות במרכז.
3 עוגיות = תחליף לארוחת ביניים + קפה הפוך קטן