עוגת גבינה אפויה
12מנות. חומרים: 500 גר' גבינה 5% 250 גר' גבינה 1/2% 1 כפית תמצית וניל 5 ביצים 4 כפות קורנפלור 2 כפות סוכר להקצפת החלבונים וחצי כוס סוכר לשאר התערובת 1 גביע יוגורט 1.5% אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס הסוכר, היוגורט והגבינות. מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות יחד את שתי התערובות. יוצקים את התערובת לתבנית A4 משומנת בתרסיס לאפות עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.
מנה = תחליף לארוחת ביניים + כוס קפה הפוך קטן