5 מנות 

מנה = תחליף לארוחת ערב (מוגבל לפעמיים בשבוע)

חומרים:

  • 1 קופסה שימורים פטריות/ פטריות טריות

  • 2 בצלים קצוצים

  • 250 גרם גבינה לבנה 5%

  • 350 גרם אטריות ברילה

  • 4 ביצים

  • עירית קצוצה/ בצל ירוק קצוץ

  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  • מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.

  • מטגנים במים את הבצל.

  • מוסיפים את הפטריות לאידוי קצר ומקררים.

  • מערבבים בקערה  את האטריות, תערובת הבצל והפטריות, ביצים, גבינה לבנה, עירית קצוצה/ בצל ירוק קצוץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

  • אופים בתבנית משומנת  בתרסיס שמן ואופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה יציבה וזהובה.