לזניה תרד וגבינות

7 מנות מנה = תחליף לארוחת ערב (מוגבל לפעמיים בשבוע) חומרים: 9 עלי לזניה גביע קוטג' ביצה 2 גביעים יוגורט טבעי 1.5% 400 גרם עגבניות מרוסקות עם בזיליקום ועשבי תיבול מקופסת שימורים קורט מלח קורט פלפל שחור כוס קטנה מים 250 גרם תרד אופן ההכנה: קוצצים חבילת תרד דק מאוד. ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים, מופשרים מסוננים מנוזלים. מערבבים בקערה: קוטג', 2 גביעי יוגורט, ביצה ותרד קצוץ. מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור. בסיר קטן מחממים את העגבניות המרוסקות, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מסדרים בתבנית שורה של עלי לזניה, מרטיבים אותם ברוטב העגבניות, מעליהן מניחים את תערובת הגבינות והתרד. חוזרים על הפעולה ומסיימים את הסידור בעלי הלזניה ועליהם רוטב עגבניות. מכסים בנייר כסף את התבנית ומחוררים באמצעות מזלג מספר חורים. מכניסים את הלזניה לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.