פשטידת דלעת חורפית

רבע פשטידה = תחליף לארוחת ערב חומרים: גביע (250 גרם) קוטג' 3% גביע (200 גרם) יוגורט 3% 100 גרם גבינה בולגרית (מעודנת) 5% 2 ביצים 1/2 2 כפות קמח 400 גרם דלעת קישוא בינוני פלפל אדום (לקישוט) 1/2 כפית מלח פלפל שחור ספריי שמן אופן ההכנה: מחממים תנור לחום של 200 מעלות. חותכים את הדלעת לקוביות גסות ומבשלים במים חמים כ-10 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון. מערבבים את הקוטג', היוגורט, הגבינה הבולגרית, הביצים, הקמח והתבלינים בקערה גדולה. מגררים בפומפייה את הדלעת והקישוא לתוך הקערה, ומערבבים היטב. משמנים תבנית אפייה בספריי שמן ויוצקים את תוכן הבלילה לתוכה. מקשטים עם פרוסות פלפל אדום מעל. אופים 60 דקות, עד שהפשטידה משחימה, וקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.