5 מנות

מנה= תחליף לארוחת ערב

 

חומרים:

  • קילו קישוא זוקיני

  • כרישה, החלק הלבן, פרוסות דקות

  • 4-5 ענפים של בצל ירוק, קצוצים דק

  • 3 ביצים

  • 250 גרם גבינה לבנה 5%

  • חצי כוס קמח תופח

  • כף שמן קנולה

  • קורט פלפל שחור

  • כפית שטוחה מלח

  • תרסיס שמן

 

 

אופן ההכנה:

  • שוטפים היטב את הקישואים ומרסקים בפומפייה או במעבד מזון.

  • מסננים את הקישואים במסננת.

  • מוסיפים כפית מלח ומעסים את הקישואים על מנת לזרז את יציאת הנוזלים מהם.

  • מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את הכרישה והבצל הירוק עד הזהבה.

  • מוסיפים את הקישואים הסחוטים.

  • מטגנים עד שלא נשארים נוזלים במחבת.

  • מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם.

  • מקררים את התערובת.

  • מוסיפים ביצים, קמח תופח וגבינה, מערבבים היטב.

  • משמנים תבנית בתרסיס שמן ויוצקים לתוכה את התערובת.

  • אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.