פשטידת זוקיני וכרישה

5 מנות מנה= תחליף לארוחת ערב חומרים: קילו קישוא זוקיני כרישה, החלק הלבן, פרוסות דקות 4-5 ענפים של בצל ירוק, קצוצים דק 3 ביצים 250 גרם גבינה לבנה 5% חצי כוס קמח תופח כף שמן קנולה קורט פלפל שחור כפית שטוחה מלח תרסיס שמן אופן ההכנה: שוטפים היטב את הקישואים ומרסקים בפומפייה או במעבד מזון. מסננים את הקישואים במסננת. מוסיפים כפית מלח ומעסים את הקישואים על מנת לזרז את יציאת הנוזלים מהם. מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את הכרישה והבצל הירוק עד הזהבה. מוסיפים את הקישואים הסחוטים. מטגנים עד שלא נשארים נוזלים במחבת. מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם. מקררים את התערובת. מוסיפים ביצים, קמח תופח וגבינה, מערבבים היטב. משמנים תבנית בתרסיס שמן ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.