מאפה תרד אישי

מנה אחת מנה = תחליף לארוחת ערב חומרים: 1 קג' תרד, טרי שטוף ומנוקה 1 בצל, קצוץ דק 100 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת 3 כפות פירורי לחם 1/2 כוס כוסברה, קצוצה מלח, פלפל, אגוז מוסקט 2 חלבוני ביצה 1 חלמון ביצה אופן ההכנה: מבשלים תרד במי מלח 3 דקות. שוטפים, מקררים מסננים וסוחטים היטב. קוצצים גס ומערבבים בקערה עם כל שאר החומרים. משמנים תבנית קטנה עם תרסיס שמן. ניתן לאפות גם בתבנית שקעים. אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד להזהבה.