מנה אחת 

מנה = תחליף לארוחת ערב

חומרים:

  • 1 קג' תרד, טרי שטוף ומנוקה

  • 1 בצל, קצוץ דק

  • 100 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת

  • 3 כפות פירורי לחם

  • 1/2 כוס כוסברה, קצוצה

  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט

  • 2 חלבוני ביצה

  • 1 חלמון ביצה

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים תרד במי מלח 3 דקות.

  • שוטפים, מקררים מסננים וסוחטים היטב.

  • קוצצים גס ומערבבים בקערה עם כל שאר החומרים.

  • משמנים תבנית קטנה עם תרסיס שמן. ניתן לאפות גם בתבנית שקעים.

  • אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד להזהבה.