חופשי ובשפיות

חומרים:

  • כרוב ירוק בינוני
  • בצל גדול
  • 4 גזרים
  • פלפל אדום
  • פלפל צהוב
  • 3 כפות מיונז דל שומן
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  • פורסים את הכרוב לפרוסות דקות.קוצצים הבצל.
  • מעסים היטב בעזרת ידיים רטובות עם מעט מלח. משהים כ- 20 דקות.
  • מרסקים את הגזר בפומפייה ומוסיפים.
  • חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומוסיפים לכרוב.
  • מתבלים במיונז, פלפל לבן.
  • מקררים את הסלט, מתקנים תיבול ומתחילים ללעוס!!