דג סלמון בגריל בציפוי עשבי תיבול
2מנות חומרים: 400 גרם פילטים (ללא עור) סלומון טרי או מופשר 1/3 כוס אורגנו טרי קצוץ גס 1/3 כוס כוסברה טריה קצוצה גס 1/3 כוס בצל ירוק פרוס 1 שן שום 1 כף מיץ לימון 2 כפיות שמן זית 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל אופן ההכנה: שוטפים ומייבשים היטב את הדג בעזרת מגבות נייר. לקערת מעבד מזון מכניסים את שאר החומרים וקוצצים דק מאוד. מורחים את תערובת עשבי התיבול על הדג משני צדדיו. מניחים את הדג על תבנית וצולים בגריל כ- 10 דקות. הופכים צד לצליה קצרה מאוד.
מנה = תחליף למנת חלבון עקרית