דג סלמון בגריל בציפוי עשבי תיבול

2מנות
מנה = תחליף למנת חלבון עקרית
חומרים:
-
400 גרם פילטים (ללא עור) סלומון טרי או מופשר
-
1/3 כוס אורגנו טרי קצוץ גס
-
1/3 כוס כוסברה טריה קצוצה גס
-
1/3 כוס בצל ירוק פרוס
-
1 שן שום
-
1 כף מיץ לימון
-
2 כפיות שמן זית
-
1/4 כפית מלח
-
1/8 כפית פלפל
אופן ההכנה:
-
שוטפים ומייבשים היטב את הדג בעזרת מגבות נייר.
-
לקערת מעבד מזון מכניסים את שאר החומרים וקוצצים דק מאוד.
-
מורחים את תערובת עשבי התיבול על הדג משני צדדיו.
-
מניחים את הדג על תבנית וצולים בגריל כ- 10 דקות.
-
הופכים צד לצליה קצרה מאוד.