3 מנות

 

חומרים:

  • 3 דגי דניס בינוניים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 לימונים קלופים ופרוסים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 3 בצלים פרוסים לרצועות
  • נענע, פטרוזיליה, כוסברה ורוזמרין
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • חורצים כל דג לשלושה חריצים
  • מתבלים במלח ובפלפל
  • ממלאים כל דג בשום, עשבי תיבול ובפרוסות הלימון
  • מרפדים תבנית בניר אלומיניום, משמנים אותה בכף שמן זית
  • על התבנית מניחים את העגבניות והבצלים, מעליהם מניחים את הדג ובוזקים על הדגים את יתרת 2 כפות השמן
  • עוטפים את הדגים בנייר האלומיניום
  • אופים 30 דקות בחום בינוני/גבוה