9 מנות

מנה = תחליף לארוחת צהריים

חומרים:

  • 200 גרם בשר בקר דל שומן

  • 800 גרם חזה הודו טחון

  • 2 גזרים מגורדים

  • 2 קישואים מגורדים סחוטים היטב מנוזלים

  • 1 בצל קצוץ

  • 1 ביצה

  • 2 כפות פירורי לחם

  • כף אבקת מרק עוף

  • חצי כפית פלפל שחור

  • חצי כפית מלח

  • שום כתוש

  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

  • 100 גרם רוטב צ'ילי מתוק חריף לתערובת הבשר

לרוטב:

  • 100 גרם רוטב צ׳לי מתוק חריף להברשת רולדת הבשר

  • כף חרדל

  • כף סוכר חום

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים, מהדקים את הבשר לרולדה מוארכת.

  • מערבבים את חומרי הרוטב. מברישים את הרוטב על גבי רולדת הבשר.

  • מכסים בנייר כסף. אופים בחום של 200 מעלות כ-45 דקות.

  • מסירים את נייר הכסף ומשחימים 15 דקות