פסטרמה ביתית

7 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 1 ק"ג חזה הודו נקבה 1 כף סוכר חום 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל שחור כף שום כתוש למרינדה: כף חרדל דיז'ון כף דבש 4 כפות שמן זית כף פפריקה ניתן להוסיף צ'ילי גרוס, פפריקה חריפה ועוד אופן ההכנה: מערבבים סוכר, מלח ושום בקערה קטנה ומורחים על הנתח. מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר ל- 12- 24 שעות. הכנת המרינדה: מערבבים את כל החומרים, מורחים היטב על הנתח שבינתיים הגיר נוזלים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-45 דקות. מוציאים ומצננים מעט לפני שחותכים לפרוסות. שומרים במקרר. ניתן להקפיא.