קציצות עוף אפויות

חצי מהכמות = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 300 גרם חזה עוף טחון ביצה, טרופה 1-2 גזרים, מגורדים 5 פטריות טריות, חתוכות דק בצל, קצוץ קישוא, קלוף ומגורד דק פטרוזיליה, קצוצה שן שום, כתושה כפית אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור אופן ההכנה: לערבב בקערה את כל החומרים. לרפד תפנית בנייר אפייה. ליצור קציצות בעזרת כפות ידיים רטובות. להניח את הקציצות על נייר האפייה. לרסס את הקציצות בתרסיס שמן. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני למשך כ- 35 דקות.