חזה עוף ברוטב פטריות עשיר

6 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 סלסלה (250 גרם) פטריות שמפיניון חצויות 2 שיני שום, קלופות ופרוסות 1 כוס ציר עוף או ירקות צונן 1 כפית קורנפלור מלח, פלפל לפי הטעם 1 כפית חרדל (מומלץ דיז'ון) 2 כפות יין לבן יבש לחזה העוף: 4 נתחי חזה עוף במשקל 150 גרם, עובי 1/2 ס"מ מלח, פלפל גרוס טרי 2 כפיות שמן לקישוט: פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה: מטגנים בצלים במים. מוסיפים את הפטריות והשום ומזהיבים כ-3 דקות. מערבבים בקערית את הציר והקורנפלור, יוצקים למחבת ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים מלח, פלפל, יין וחרדל ומערבבים. מכבים את הלהבה ומכסים. אופן הכנת חזה העוף: מתבלים את הנתחים במלח ובפלפל ומשמנים אותם בכפית שמן. מחממים היטב מחבת טפלון או מחבת צלייה. וצולים את הנתחים בכפית שמן, 3 דקות מכל צד. מניחים בצלחות ההגשה, יוצקים מהרוטב, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.