4 מנות

מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית

 

חומרים:

  • 800 גרם דג סלמון

  • 4 שיני שום, כתושות

  • צרור עלי פטרוזיליה, קצוץ דק

  • צרור  עלי נענע, קצוץ דק

  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ

  • מיץ מלימון שלם

  • כף שמן

  • מלח, פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

  • להכנת הרוטב:  מערבבים את השום, השמן, עלי הנענע, הפטרוזיליה והפלפל החריף. מתבלים בפלפל שחור ומיץ לימון.

  • מניחים את הדגים בתבנית ומצפים אותם ברוטב.

  • אופים כחצי שעה בתנור בחום גבוה, מנמיכים את הטמפרטורה  ל- 180 מעלות ואופים כ- 10 דקות נוספות.