שוקי עוף בלימון ועשבי תיבול

2 שוקי עוף = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 12 שוקי עוף, ללא העצם הבולטת 1/2 כוס מיץ לימון 1/2 לימון בקליפתו, פרוס דק 1 פלפל חריף, נקי מזירעונים וקצוץ דק 12 שיני שום שלמות, קלופות 4 בצלים ירוקים, קצוצים 1 כוס פטרוזיליה, קצוצה 1/2 כוס נענע, קצוצה 1/2 כוס כוסברה, קצוצה 3 כפות עלי תימין, מופרדים מהגבעולים כף שמן זית 1/2 כוס יין לבן יבש מלח גס, פלפל שחור גרוס 1 כפית סוכר חום דמררה אופן ההכנה: שמים בתבנית בינונית את כל המרכיבים, מערבבים היטב ומשהים לשעה. מחממים תנור מראש ל-200 מעלות. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 20 דקות עד להזהבה.