2 מנות

מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית 

 

חומרים:

  • 300 גרם בשר דג אמנון ללא אדרות

  • 2 כפיות שמן

  • 1/2 כוס פטריות קצוצות

  • 1/2 כוס קישואים מגוררים וסחוטים היטב!

  • 3 כפות פירורי לחם

  • 4 כפות מיץ לימון

  • מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם

  • 1 עגבנייה פרוסה

  • תרסיס שמן לשימון התבנית

 

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית  בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.

  • מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים. מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו. מוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.

  • שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבנייה ומטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים כ- 20 דקות.