דג אמנון אפוי בציפוי פטריות וקישואים

2 מנות מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 300 גרם בשר דג אמנון ללא אדרות 2 כפיות שמן 1/2 כוס פטריות קצוצות 1/2 כוס קישואים מגוררים וסחוטים היטב! 3 כפות פירורי לחם 4 כפות מיץ לימון מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם 1 עגבנייה פרוסה תרסיס שמן לשימון התבנית אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים. מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים. מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו. מוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש. שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבנייה ומטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים כ- 20 דקות.