טופו מוקפץ עם פטריות ובצל ירוק (מתאים לצמחונים)

2 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: אריזת ואקום טופו (300 גרם) חבילות פטריות, חתוכות לרצועות דקות 5 יחידות בצל ירוק חתוך גס כף שמן זית חצי כפית כורכום רבע כפית מלח קורט פלפל לבן רבע כפית פפריקה מתוקה אופן ההכנה: מסננים את מי הטופו וחותכים לקוביות קטנות. במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. לאחר כ- 3 דקות (או עד שהפטריות מצטמצמות מעט) מוסיפים את הבצל הירוק, לאחר כ- 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות הטופו, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן והפפריקה המתוקה. מערבבים עד הטמעת התבלינים בטופו ועד ריכוך המרכיבים.