חזות עוף ממולאים בתרד ועשבי תיבול

4 מנות מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 4 חזות עוף – סה"כ 500 גרם חומרים לרוטב: כף רוטב סויה קורט מלח קורט פלפל שחור קורט פפריקה כף שמן זית חצי לימון סחוט 3 כפות מים חומרים למילוי: כוס תרד חופן פטרוזיליה חופן בזיליקום אופן ההכנה: שוטחים דק כל מנת חזה עוף. מכינים בקערה קטנה את המילוי: קוצצים דק עלי תרד, בזיליקום ופטרוזיליה. ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים שהופשרו. מניחים את תערובת המילוי לאורך חזה העוף ומגלגלים אותו כמו נקניק. מהדקים באמצעות קיסמי שיניים ומסדרים בתבנית. מכינים בקערה קטנה את הרוטב: כף רוטב סויה + כף שמן זית + חצי לימון סחוט + מלח, פלפל, פפריקה + 3 כפות מים. ניתן להוסיף גם כפית שום כתוש ומעט פטרוזיליה. מערבבים היטב את הרוטב ויוצקים אותו מעל חזה העוף. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 25-30 דקות.