4 מנות

מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית

 

חומרים:

  • 4 חזות עוף – סה"כ 500 גרם

חומרים לרוטב:

  • כף רוטב סויה

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור

  • קורט פפריקה 

  • כף שמן זית

  • חצי לימון סחוט

  • 3 כפות מים

חומרים למילוי:

  • כוס תרד

  • חופן פטרוזיליה

  • חופן בזיליקום

 

אופן ההכנה:

  • שוטחים דק כל מנת חזה עוף.

  • מכינים בקערה קטנה את המילוי: קוצצים דק עלי תרד, בזיליקום ופטרוזיליה. ניתן להשתמש במדליוני תרד קפואים שהופשרו.

  • מניחים את תערובת המילוי לאורך חזה העוף ומגלגלים אותו כמו נקניק. מהדקים באמצעות קיסמי שיניים ומסדרים בתבנית.

  • מכינים בקערה קטנה את הרוטב: כף רוטב סויה + כף שמן זית + חצי לימון סחוט + מלח, פלפל, פפריקה + 3 כפות מים. ניתן להוסיף גם כפית שום כתוש ומעט פטרוזיליה.

  • מערבבים היטב את הרוטב ויוצקים אותו מעל חזה העוף.

  • מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 25-30 דקות.