2 מנות

מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית

חומרים:

  • כף  חרדל רגיל/ דישון

  • קורט בזיליקום

  • כפית שטוחה אבקת שום

  • פלפל גרוס

  • כוס מים

  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

  • בצל גדול, חתוך דק

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את החרדל, הבזיליקום, אבקת השום, הפלפל והמים ומצפים את פרוסות העוף, משהים לחצי שעה.

  • מטגנים את הבצל במים, מוסיפים את העוף עם הרוטב.

  • מבשלים כעשרים דקות תוך כדי הפיכת נתחי העוף, מעבירים  את נתחי העוף  לצלחת וממשיכים לבשל את הרוטב עד שיסמיך.