חזה עוף עם בצל ברוטב חרדל

2 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: כף חרדל רגיל/ דישון קורט בזיליקום כפית שטוחה אבקת שום פלפל גרוס כוס מים 400 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות בצל גדול, חתוך דק אופן ההכנה: מערבבים את החרדל, הבזיליקום, אבקת השום, הפלפל והמים ומצפים את פרוסות העוף, משהים לחצי שעה. מטגנים את הבצל במים, מוסיפים את העוף עם הרוטב. מבשלים כעשרים דקות תוך כדי הפיכת נתחי העוף, מעבירים את נתחי העוף לצלחת וממשיכים לבשל את הרוטב עד שיסמיך.