סלט עוף ברוטב חמוץ חריף

מנה אחת מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: למרינדה: 1 כף רוטב סויה 1 כף מיץ לימון 4 טיפות שמן שומשום 1 כפית קורנפלור 1 שן שום קטנה כתושה לסלט: 1 גזר בינוני, קלוף וחתוך למקלות דקים 1/2 קולרבי, קלוף וחתוך למקלות דקים 1 מלפפון, פרוס למקלות 2-1 גבעולי בצל ירוק, קצוצים כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות פלפל חריף, קצוץ דק לרוטב: 2 כפות רוטב סויה 2 כפות מים 1 כף יין לבן חצי יבש 3 כפות מיץ תפוזים 2 טיפות שמן שומשום 1/4 כפית ג'ינג'ר טרי, מגורר על פומפייה אופן ההכנה: הכננת העוף: מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה, מוסיפים את נתחי העוף ומקררים במקרר כחצי שעה. הכנת הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מאחסנים במקרר. הכנת הסלט: מסדרים את הירקות בקערת ההגשה. מסננים את העוף מהמשרה, מחממים מחבת טפלון היטב, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות עד שילבין. ההגשה: מניחים את נתחי העוף החמים על הסלט הקר ויוצקים את הרוטב מעל.