עוף בתפוזים, לימון ותבלינים

4 מנות מנה= תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 4 כרעיים חצויות 12 בצלי פנינה או שאלוט, קלופים 2 עלי דפנה כף תימין 1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ כוס וחצי מיץ תפוזים קליפה מגורדת מתפוז אחד לימון סחוט אחד קליפה מגורדת מלימון אחד 3 כפות סוכר חום 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות רוטב סויה מעט שבבי צ'ילי מלח, פלפל שחור אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה. שמים בתבנית פיירקס את כל החומרים ומעסים קלות להחדרת הטעמים. צולים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות, כשמידי פעם משקים את העוף בנוזלי התבנית.