קציצות עוף ברוטב עגבניות

4 קציצות בינוניות = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: קילו חזה עוף, טחון בצל, מגורד תפוח אדמה קטן, מגורד פטרוזיליה, קצוצה כוסברה, קצוצה קורט פלפל לבן קורט מלח כפית שמן רוטב עגבניות: 5 עגבניות, קלופות וחלוטות קופסה קטנה רסק עגבניות 2 כפיות פפריקה אדומה 3 שיניי שום כפית אבקת מרק עוף מרכיבים טבעיים קורט פלפל שחור אופן ההכנה: מערבבים בקערה את חזה העוף הטחון, הבצל ותפוח האדמה המגורדים, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים במלח ופלפל לבן. מערבבים ומניחים בצד. מטגנים בכפית שמן את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את השום ומוסיפים את העגבניות, מערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, מתבלים בפפריקה, פלפל שחור ואבקת מרק. טועמים ומוסיפים מלח על פי הטעם. מביאים לרתיחה. כאשר הרוטב רותח יוצרים קציצות קטנות ומניחים בזהירות בסיר. כאשר כל הקציצות נחות בסיר, מבשלים כ- 20 דקות על אש בינונית.