עוף צלוי בניחוח פלפלים

6 מנות מנה = תחליף למנת חלבון עיקרית חומרים: 4 פלפלים אדומים בינוניים 2 שיני שום קצוצות 1 כף שמן זית 1 כפית סוכר חום 1 כף תימין קצוץ דק 2 כפות מים ½ כפית מלח 2 כפות חומץ יין אדום חומרים לעוף: 6 יחידות כרע עוף כף שמן זית 1 כפית גדושה פפריקה 1 כפית אריסה ½ כפית אבקת שום 1 כפית מלח אופן ההכנה: מחממים תנור לחום גבוה. מערבבים בקערה את כל מרכיבי העוף חוץ מהכרעיים. מוסיפים את כרעי העוף ומעסים אותם בתערובת עד שמכוסים היטב .מניחים בשכבה אחת בתבנית וצולים בתנור 25 דקות. חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי בינוני. מניחים בקערה יחד עם שאר המרכיבים. מוציאים את תבנית העוף מהתנור (לא מכבים) מסדרים את הפלפלים מסביב לכרעיים ומחזירים לתנור. צולים עוד 25 דק' או עד שהעוף מוכן והפלפלים רכים ושחומים.